Şenpiliç, “Tüm Tüketicilere Tavsiye Edilen Marka” seçildi.

Şenpiliç, Avrupa Birliği’nde Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından tüm tüketicilere tavsiye edilen markalar arasında seçilerek, “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” logosuna ve sertifikasına sahip oldu.

Şenpiliç, kısa Adı TTKD olan Avrupa Birliği’nde Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından “Altın Marka Projesi” kapsamında “tüm tüketicilere tavsiye edilen marka” seçildi. “En az şikâyet alan ya da hiç almayan markalar”ın belirlenmesiyle yapılan değerlendirme sonucunda Şenpiliç, gıda sektöründe piliç üretimi alanında 2013 yılı ve 2014’ün ilk 8 ayı içerisinde “en az şikâyet alan marka” olarak belirlendi.

Bu doğrultuda Şenpiliç, “tüketicilere tavsiye edilecek” nitelikte olduğundan marka değerinin geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla TTKD jürisi tarafından “Ağustos 2014” itibarıyla “Tavsiye Edilen Marka” ilan edilerek, “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” logosu ile sertifikasını kullanma hakkına da sahip oldu.

Bu kapsamda TTKD tarafından 06 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilen törenle 2014 yılı içinde aralarında telekomünikasyon, giyim, kozmetik, mobilya gibi farklı sektörlerden kaliteli marka üreten kurumlara “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” logosu ve sertifikası ile bu markaların ortaya çıkartılmasında ve tüketicinin bilincine yerleşmesinde emeği geçen kurum yöneticilerine “Altın Adam” ödülü verildi.